Programkategori: Union Scene for barn

FAMILIEKONSERT: «PERU FOR DE MINSTE»

Skrevet 7. februar, 2019

Peruanske Edgar Albitres invitere de aller minste på en reise utenom det vanlige … Barna får bruke sine sanser ved å lytte, smake, lukte og føle og blir kjent med en rekke nye instrumenter. Vi lover en reise rik på opplevelser!

Barnas Globus!

Skrevet 7. februar, 2019

Velkommen til Globus internasjonal mat- og kulturfestival!

Sacred Union Scene for Barn

Skrevet 7. februar, 2019

Velkommen til Drammen Sacred Music Festivals egen Union Scene for barn lørdag 30. september kl. 12:00-14:00.

Fairoz hemmelighet

Skrevet 7. februar, 2019

Fairoz gleder seg til morsbursdag, for da skal hun gi mamma en hemmelig gave! Men naboen Karkor ødelegger for henne, og hun må finne ut hva hun kan gjøre for å redde gaven.

Karneval Havana

Skrevet 7. februar, 2019

Union Scene for barns årlige karneval!

Hiphop-lørdag

Skrevet 7. februar, 2019

Bor det en hiphop’er eller beatboxer i deg?

Barnas miljødag

Skrevet 7. februar, 2019

Vi viser den klovnete soloforestillingen "Kan meitemark sitte opp ned?". Det blir et sprakende moteshow for hele familien (Fretex/Retropiken), redesign-verksteder med Fretex, syverksted med Thea Temte, du kan hilse på meitemarker og få økologiske smaksprøver for å nevne noe. Vi håper å mobilisere mange nye klimahelter denne dagen!

Kulturnatt: Union Scene for barn

Skrevet 7. februar, 2019

Union Scene for Barn åpner dørene mellom kl 16-18 og fyller huset med morsomme aktiviteter der barna kan boltre seg.

Karneval Bolivia

Skrevet 7. februar, 2019

Kle deg ut som det du alltid har drømt om, og hiv deg med på Union scene for barns årlige karnevalsfeiring! I år gir vi et innblikk i karnevalsfeiringen i Bolivia og Andesfjellene. Med konsertforestillingen «Radio Musical» vil publikum oppleve «reisen til karnevalet» og vil kunne aktivt delta med dans og sang. Det blir også verksteder, ansiktsmaling og parade i god tradisjon.

Geitekillingen som kunne telle til ti

Skrevet 7. februar, 2019

Geitekillingen vil gjerne vise barna hvor flink den er til å telle, og Nils og Espen til å spelle. På mange strenger! – eller kanskje heller på rør og skinn! Alf Prøysens historie fortelles og illustreres musikalsk i denne morsomme forestillingen. Ulike dyr får forskjellige musikalske uttrykk gjennom et stort spekter av instrumenter og sjangere. Etterpå blir det vårverksted.

Elvefestivalens skattejakt

Skrevet 7. februar, 2019

Som vanlig er Union et sprudlende stopp på den tradisjonelle og hyggelige skattejakten under Elvefestivalen.

Barnas Globus

Skrevet 7. februar, 2019

Union Scene for barn flytter ut på festival!

UNION SCENE FOR BARN: KLIMAFESTIVALEN

Skrevet 7. februar, 2019

GRATIS ARRANGEMENT: UNION SCENE FOR BARNS KLIMAFESTIVAL Velkommen til en morsom, spennende og lærerik dag på Union Scene For Barn! Her skal vi se musikk-figur-workshop-teater, ha superkul innovasjons workshops med Oslo Vitensenter og Norsk Teknisk Museum å bli kjent med barnas egen miljøorganisasjon, - Miljøagentene. I tillegg skal vi ha utstilling, se film og ha en rekke verksteder der barn får prøvd ut nye ting og – forhåpentligvis – få nye tanker rundt klima og miljø.