Tito Nieves (US)

Salsaens Pavarotti!

Dette er salsamusikk som gir deg følelsen av varme sommerkvelder, parasolldrinker og slitne danseføtter. Ta med deg danseskoene, og drøm deg bort med Tito Nieves!

Union Scene er kjent for sine latinamerikanske konserter, og for å markere dette under Unions 10. års jubileum har Interkultur invitert selveste salsaens Pavarotti, Tito Nieves til byen. 

Det blir en helaften med Latinamerikansk musikk, dans, herlig mat og selveste ”Salsaens Pavarotti” – Tito Nieves!

Program for kvelden:
Kl 18:00 Herlig grillmat til en billig penge fra Le Rustique i bakgården.

Kl 19:00 Live Salsamusikk med Son Candela i bakgåren. Gjesteartister som Sergio Gonzales, Edgar Albitres ” La Voz”, Rayner Tarini, Kike Rivera +++.

Kl 20:00 Gratis Salsa introkurs med Bailando Project ” El NIño”

Kl 21:30 Konsertstart TITO NIEVES

Kl 23:00 Salsa Afterparty
Norges beste Latino DJ’er DJ Blanco og DJ Piedra holder dansegulvet varmt gjennom hele kvelden

Nieves er opprinnelig fra Puerto Rico, men flyttet tidlig til New York, hvor han ble en av de ledende salsasangerne på 80- og tidlig 90-tallet med sanger som «El Amor Más Bonito» og den engelske salsahitten «I Like It Like That» (1996). Tito Nieves har nå en 30 år lang karriere bak seg. De senere årene har han hatt stor suksess med salsahitten «Fabricando fantasias», og coverversjonen av Michael Jacksons «I Want You Back» til Tonny Succars albumprosjekt «UNITY: Latin Tribute To Michael Jackson». Sangen ble er en stor hit i både USA og Latin-Amerika.

 

2015-25-9T18:00Z