Sisi Sumbundu

Opplev Sisi Sumbundu sin gratiskonsert under elvefestivalen 19. august! Dette blir en enestående konsert du ikke vil gå glipp av.

Sisi Sumbundu er en veletablert musiker og skuespiller fra Oslo. I 2011 ga hun ut sin første singel «Stay» som ble en stor sommerhit i Norge og internasjonalt! Hun ble for mange kjent gjennom første sesong av det populære tv-programmet «Stjernekamp» på NRK i 2012. Sumbundu slapp sitt debutalbum «Don’t Fall In Love» i 2014, hvor hun ble møtt med strålende anmeldelser fra kritikere. I 2021 ga hun, Maria Mena og Hkeem ut en versjon av låta «Ghettoparasitt» som ble kjent gjennom tv-programmet «Hver gang vi møtes».

Sisi Sumbundu briljerer med sin unike stemme du lett kommer til å kjenne igjen. Hun leker seg gjennom sjangre og harmonier med velfortjent selvsikkerhet. Musikken hennes beveger seg innom soul, R’n’B, jazz, gospel og rock. Hun har i løpet av sin lange karriere samarbeidet med musikere som John Legend, Al Jarreau, Madcon, Vinni og Paperboys, Admiral P, Lemaitre, Sondre Lerche, Arif, Alan Walker og mange fler. Sisi Sumbundu var også med å representere Norge i Eurovision 2011 med låten «Haba Haba» sammen med Stella Mwangi. 

De siste årene har Sisi Sumbundu i tillegg jobbet som skuespiller og har spilt i forestillingene «Hair», «Snøfall», «Så som i himmelen» ved Oslo Nye Teater og er aktuell i musikalen «Sister Act» på Chateau Neuf høsten 2022. 

Liker du artister med sterke stemmer og tekster fra musikere med en sentral rolle i musikkindustrien? Møt opp på papirbredden fredag 19. august!