Sara Tavares

og kizomba dansekurs

Konsertstart kl 21.00 | Dansekurs kl 19.00

Fengende rytmer fra Afrika møter varme toner fra Portugal når Sara Tavares spiller på Union Scene i mars. Sara har utviklet sin helt egne musikalske identitet som bryter gjennom kulturelle og etniske grenser, og hyller hennes røtter på Kapp Verde og Portugal samtidig som den og blander inn påvirkninger fra musikk fra hele Afrika. Hun er også sterkt inspirert av jazz, pop og gospel.

Sara Tavares fikk sitt store gjennombrudd i 1993 da hun vant en nasjonal TV-konkurranse, og deretter representerte Portugal i Eurovision Song Contest, kun 16 år gammel.

Hun har utgitt fem album mellom 1996 og 2017. Med andrealbumet «Balance», møtte verden Sara for alvor. Albumet viste fram en sanger og låtskriver som er i stand til å bygge musikalske broer mellom Afrika og Europa, med sin helt personlige vri. Hennes rytmiske og forførende musikk har siden da blitt stadig mer og mer populær blant publikum og kritikere hele verden rundt. Dette er musikk som både snakker til både hjertet og dansefoten.

Hennes nyeste album «Fitxadu» (som betyr «lukket» på kreolsk), markerer en begynnelse av et nytt åpent kapittel i Sara Tavares karriere. «Fitxadu» har blitt mottatt med glede og entusiasme av fans og musikk kritikere verden over.

22. mars tar Sara Tavares med seg sitt fantastiske band Drammen og Union Scene for aller første gang. Her kan du oppleve den beste av musikk fra Kapp Verde blandet med musikksjangeren «Kizomba», som er en av de mest populære på verdensbasis akkurat nå.

Det er bare å glede seg til denne unike opplevelsen, enten du vil slappe av og nyte musikken, eller være med på dansegulvet. Velkommen!

«real emotion and craft»

The Telegraph

Lær Kizomba! kl 19.00 – 20.30
Varm opp til konserten med å lære deg dansen Kizomba!

Valerie er en klassisk utdannet danser som har spesialisert seg på Kizomba siden 2014. Hun har nylig flyttet fra Nederland til Oslo, og underviser til vanlig ved Dance City i Oslo og opptrer på store dansearrangementer i hele Europa.

Men nå kommer Sara Tavares til Drammen og tilbyr en 90 minutters workshop i den nydelige pardansen Kizomba før konserten.

Dette er en introduksjons-workshop i Kizomba med innslag av urban dans. Den passer både for nybegynnere og de som allerede danser noe Kizomba fra før.