Rex – Rhythm Experience

miniturné under Kulturnatt Drammen

REX er en perkusjons- og vokaltrio bestående av Sidiki Camara, Eduardo «El Moro» Cedeño og Ricardo Sanchez, og ble etablert i anledning kulturnatt Drammen!

Du møter REX på:
Drammensbiblioteket (ca 17:45)
Buskerud Kunstsenter (ca 19:45)
Drammens Museum (ca 20:45)
Centralen – Union Scene (ca 21:45)

De er tre godt etablerte og allsidige musikere med bakgrunn fra Vest-Afrika, Karibien og Sør-Amerika. Publikum vil kjenne igjen elementer fra alle disse stedene i musikken, men det er dere felles forståelse for rytme og følelse for den afrikanske pulsen som forener dem musikalsk.

Under kulturnatten legger de ut på en miniturné i byens kulturinstitusjoner, og inviterer deg til å bli med på et fyrverkeri av en rytmisk opplevelse!

Om musikerne:
Sidiki Camara er en av Malis ledende perkusjonister, og har spilt sammen med de mest kjente musikerne fra landet. Han har også turnert verden rundt som soloperkusjonist for Malis nasjonalballett.

Eduardo «El Moro» Cedeño er en dyktig perkusjonist fra Cuba, og er mest kjent som medlem av gruppa Hovedøen Social Club.

Ricardo Sanchez er opprinnelig fra Bolivia og er en allsidig musiker med en lang karriere bak seg, og med stor kunnskap om latinamerikanske rytmer.

 

2015-20-5T14:45Z