Per Mathisen Super Trio

En norsk “Viking”, en engelskmann og en cubaner har funnet sammen i denne høyeksplosive trioen. Alle 3 er fantastisk virtuose musikere, helt der oppe i verdens-toppen, som leverer halsbrekkende soli, et samspill det lukter svidd av og gir publikum garantert hakeslipp.

Musikken er hovedsaklig komponert av Per Mathisen og er en herlig miks av elektrisk og akustisk jazz som er rockete og funky. Det er store musikalske og dynamiske kontraster, ofte i raske og overraskende skift så lytteren blir tatt med på en berg og dalbane av inntrykk.

Per Mathisen, en av norges aller mest anerkjente bassister på både el.bass og kontrabass. Han er ikke bare norges svar på Jaco Pastorius på elektrisk, men også norges svar på Niels Henning Ørsted Pedersen på akustisk. Har spilt konserter i ikke mindre enn 35 land.

Gary Husband, verdenskjent ikke bare som keyboardist, men også som trommeslager. Det finnes rett og slett ingen på planeten jorden som har en så lang internasjonal karriere på 2 så forskjellige instrumenter. Turnert verden over med de aller meste kjente musikerene som finnes.

Raciel Torres, cubaner bosatt i Oslo. Har vunnet prestisje-tung trommekonkuranse i Havana på Cuba og er et av de største talentene norge noen gang har hatt boende innenfor landets grenser. 

Per Mathisen, elektrisk og akustisk bass.
Gary Husband, keyboards.
Raciel Torres, trommer.

Unummererte plasser // 18 år

 

2017-20-4T17:00Z