Ary Morais & band – Oppvarmingskonsert til Lura (PT/CV)

Ikke gå glipp av Lura sin oppvarmingskonsert den 17. september Hos Solveig! Dette blir en intim konsert med god stemning, musikk og mat. Som tema blir det mat fra Kapp Verde og Portugal med Catchupa som hovedrett.

Meny

Under oppvarmingskonserten vil du kunne kjøpe Cachupa. Dette er en kjent rett fra Kapp Verde-øyene i Vest-Afrika. Det er en saktekokt lapskaus av mais, bønner, kassava, søtpotet, fisk eller kjøtt (pølse, biff, geit eller kylling), og ofte morcela (blodpølse). Kjent som landets nasjonalrett, hver øy har sin egen regionale variant.

Ary Morais & Band

Ary Morais er en dyktig og engasjert musiker opprinnelig fra Kapp Verde med sterkt tilknytning til Norge siden 1995. Han ga ut sitt fjerde og nyeste album Norcabo våren 2020. Tittelen Norcabo betyr Nor “Norge” og Cabo “Kapp Verde”. Tittelen Norcabo ble til med en hensikt om å presentere en harmonisk blanding av kappverdiske rytmer og norsk jazzmusikk.

Ary Morais – vokal

Torbjørn Sandvik – gitar

Ketil Kielland Lund – trekkspill, piano og flygelhorn

Kenneth Ekornes – Trommer

Dersom du har kjøpt billett til Lura sin konsert senere den kvelden, får du nedsatt pris på billetten til oppvarmingskonserten. Løp og kjøp!

Dørene åpner 18:00.

Konserten begynner 18:30.