Olga Konkova inviterer Sharma/Shankar/Fossum

På grunn av reisesituasjonen og smittevernreglene for arrangementer er konsertprogram litt endret til søndag 16. januar 2022 (Per Mathiesen trio utgår).

Den russisk fødte pianisten Olga Konkova er utvilsomt Norges ukronede jazzpianist-dronning, hun er et fyrverkeri på instrumentet med en utrolig dynamikk, alt fra det stille og lyriske, til overveldende tordenskrall, kommer fra hennes fingre og musikalitet med største selvfølgelighet. 

I forbindelse med denne konserten inviteres det til et samarbeid med vokalist og sitarspiller Sunanda Sharma og tablaspiller Jai Shankar. Sunanda Sharma er en ledende vokalist blant den unge generasjonen i India. Sharma viderefører arven fra den legendariske vokalisten til Benaras Gharana, den høyt aktede Dr. Vidushi Girija Devi, en Padma Bhushan-prisvinner og en doyen av indisk klassisk vokalmusikk. Jai Shankar er blant Indias ledende tablaspillere internasjonalt og har blitt tildelt flere priser for sine prestasjoner med å bygge broer mellom østlig og vestlig musikk. I tillegg har de med seg den velkjent og fantastiske norsk jazzmusikeren og bassist, Jens Fossum som er kjent fra flere besetninger og utgivelser i Norge.

Velkommen til en oppfriskende nyttårskonsert med dette stjernelaget!

Dørene åpner 18:00. Konsertstart 19:00.