Jazz: Per Mathisen & Jan G. Hoff feat. Horacio «El Negro» Hernandez

Per “Bass Viking” Mathisen og Jan G. Hoff har fått med seg verdens aller største, afro-cuban / latin-jazz trommestjerne, og satt sammen denne kruttønna av en trio.

Bandet lukter det svidd av, det er høyoktan elektrisk powerjazz og akustisk up tempo i skjønn forening. Musikken trioen fremfører er komponert av Mathisen og Hoff og er genre-overskridende jazz med innslag av latin-amerikanske rytmer og blod-funky låter, alltid med et fantastisk driv og musikalsk overskudd. Det er rett og slett et “powerhouse” av en trio som gir publikum et hakeslipp de sent vil glemme.

Per Mathisen, internasjonal plateartist, komponist og bandleder er ikke bare Norges svar på Jaco Pastorius på elektrisk bass, han er også Norges svar på Niels Henning Ørsted Pedersen på kontrabass. Han har spilt konserter i så mange som 35 land med verdenskjente musikere som Gary Husband, Ulf Wakenius,
Alex Acuna, Adam Nussbaum, Jon Christensen, Mike Stern, Terry Lynne Carrington.

Jan Gunnar Hoff, internasjonal plateartist, Grammy nominert, komponist og bandleder, Norges svar på Keith Jarret på piano og Jan Hammer på keyboards. Har spilt og spiller med internasjonale stjerner som Mike Stern, Alex Acuna, Kenwood Dennard, Paolo Vinaccia.

Horacio Hernandez, plateartist, komponist og bandleder. Cubas aller største internasjonale trommestjerne. Bosatt i NYC, Miami og Havana. Turnert verden over og spilt på plater med latin og jazzens aller største stjerner som Gary Burton, Carlos Santana, Michel Camilo, Gonzalo Rubalcaba, Chucho Valdes, Arturo Sandoval.

 

2017-22-10T16:30Z