Hiphop-lørdag

UNION SCENE FOR BARN

Bor det en hiphop’er eller beatboxer i deg?

Få med deg et energisk show med Drammens største og Norges beste cheer performance hip hop jr. Crew – Ground Breakers. Dette er et crew bestående av 20 dansere i alderen 14-16 år med mange meritter nasjonalt og internasjonalt. I mars i år vant de NM i cheer performance hip hop for juniorer. De gleder seg til å vise noen av sine beste koreografier for dere. Etterpå kan DU være med å danse hiphop og få prøve deg som beatboxer med multi-lydkunstner Beatur.

 

Beatboxing med Beatur

Beatbpxing er kunsten å skape rytmer, lydeffekter og musikk kun ved å anvende kroppen. i hovedsak munnen. Beatboxing regnes som et element i hiphop kulturen og har vært hyppig brukt siden 1980-tallet. Beatur er musiker, multi-lydkunstner og Islandsk mester i Beatboxing. Han kommer til at lære deg grunnlydene i Beatboxing og vise hvordan man bruker en loopmaskin.

 

Hiphop med Akropolis Dance Crew  

Bli med på en workshop i hip hop sammen med Ground Breakers og Emilie Engstrøm- leder for Akropolis Dance Crew, en aktiv hip hop danser som har fostret mange av byens dansere. Her vil dere lære en fet hip hop koreografi samt øvelse i battle og freestyletrening. Workshopen krever absolutt ingen forkunnskaper og vil ha et alderstilpasset nivå så alle barna skal få kjenne gleden av å bevege kroppen sin til musikk, avhengig av utgangspunkt. 

Anbefalt fra 5 år.

 

2018-21-4T10:00Z