Harlem Spirit of Gospel

Julekonsert

Harlem Spirit of Gospel, også kjent som Anthony Morgans inspirational choir of Harlem, har tidligere spilt for utsolgte hus rundt om i hele verden, og kommer nå endelig til Drammen og Bragernes kirke som en del av Adventfestivalen 2019.

Harlem Spirit of Gospel er et kor som med sine håndplukkede sangere er kjent for å trollbinde publikum med sine unike stemmer, sterke tilstedeværelse og sjelfulle musikalske arrangementer. Det Grammy-nominerte koret krysser en rekke

musikalske sjangere, og synger i tillegg til tradisjonell gospel også sanger fra jazz, pop og R&B.

Koret ble grunnlagt av Anthony Morgan fra Harlem, New York. Multitalentartisten hadde en drøm om å bringe sammen de utallige gode gospelsangerne i Harlem for å synge og utføre gospelmusikk og spre evangeliets budskap over hele verden. Korets forbløffende musikalske gaver har gitt dem muligheten til å reise verden rundt og å opptre med svært mange kjente artister. Blant dem er Stevie Wonder; Luther Vandross, Diana Ross, Cindy Lauper, Aretha Franklin, Christina Aguilera, Gladys Knight, Ray Charles, Nelly Furtado og Johann Strauss Orchestra.

Velkommen til Bragernes kirke 6. desember!

Konserten arrangeres av Interkultur i samarbeid med Bragernes kirke