Hailas salsaaften

konsert og danseshow

Cubansk fra topp til tå, med en stemme full av følelser, og en scenisk styrke utenom det vanlige. Haila er rangert som en av de beste cubanske salsamusikerne. Med seg på scenen i Drammen har hun Alexander Acosta, kjent fra salsaband som blant annet La Reve, Pupy y Los que Son Son og Charanga Forever, og gledessprederne i dansetrioen Alegrías (gleder), som vil levere et forrykende show med latinamerikansk dans.

Haila er mest kjent innenfor sjangeren son, en fusjon av flere afro- og latinamerikanske elementer, blant annet salsa. Den oppsto på Cuba på 30-tallet, og er en av de mest innflytelsesrike og utbredte formene for latinamerikansk musikk. Haila har en lang karriere i ulike cubanske orkestre, men har opptrådt solo siden 2001, og mottok Latin Grammy for sin første soloplate.

Jentene i Alegrías kommer opprinnelig fra fra Cuba, Brazil og USA. Jennifer kom på andre plass i miss Cuba i Europa, så gled deg til å oppleve disse vakre divaene på scenen.

Dj Flaca spiller dansbar musikk på Centralen både før og etter konserten. 

Danseren El Niño Lopez har med seg dansegruppa Bailando hele veien fra Stavanger for å lære nybegynnerne de grunnlegende trinn, og de viderekomne noen heftige triks. 

 

2016-27-2T19:00Z