Gratis tangokonserter med El Muro

I anledning Kulturnatt presenterer Interkultur tre gratis tangokonserter med El Muro og Fran Berna på ulike steder i løpet av kvelden.

El Muro er en norsk-argentinsk tangotrio basert i Oslo. Musikken deres er en blanding av argentinsk tradisjonell tango med influenser av jazz og moderne musikk. Siden trioens debut i november 2016 har de holdt konserter i Norge, Sverige, Tyskland og Sveits. Ensemblet presenterer et program som spenner seg fra 40-tallets klassikere og Piazzollas tidløse musikk til nåtidens fusjon mellom elektronika og tango.

I tillegg til El Muro, får du også oppleve Fran Berna. Fran Berna født i Sør-Spania, begynte å studere klassisk i en alder av 7 år og fortsatte gjennom ungdomsårene. Han ble kjent med rock og startet et band som han turnerte rundt i landet. For tiden gjør han seg ferdig med innspillingen av sitt første album, en musikk med Duende fra Sør, et blanding av flamenco og klassisk, musikk med energi. Denne dagen han har som gjest Ricardo Sanchez på Cajon som vil begge føre oss til en reise i Flamencoens verden.

Konsertene kan oppleves her: 
19:00 – Comfort Hotel Union Brygge 
20:00 – Buskerud Kunstsenter
21:30 – Centralen, Union Scene

fredag 12. mai – gratis inngang. 

 

2017-12-5T17:00Z