FARVANN

Opplev FARVANN i Drammens Teater 11. februar!

FARVANN er en rå og rørende selvbiografisk forestilling hvor vi følger tre individer, Asta, Monica og Numa. Forestillingen utforsker disse tre sine liv og hvilke hendelser som formet livene deres. De deler sine fyrige familiehistorier som strekker seg gjennom generasjoner og landmasser. Sentralt i disse fremføringene finner vi fedrene deres. Hvordan har fedrene påvirket deres følelse av identitet? Kan de stole på egne minner, om ikke minnene deres er riktige hva kan de stole på? 

Handlingen befinner seg i farvannet mellom Norge, Nigeria og Uganda. FARVANN kombinerer uttrykk som dans, musikk, tekst og video. I forestillingen utfordrer skuespillerne både seg selv og publikum til å reflektere rundt røtter og identitet, oppvekst og opprør. I prosessen sprenger de vedtatte sannheter og oppdager nye.

Forestillingen hadde premiere i mars 2022 på Vega Scene i Oslo. Utøverne i forestillingen er artister og skuespillere som har spilt konserter og forestillinger i Drammen tidligere med Queendom og Numa Edema Band. FARVANN varer 1,5 timer uten pause og passer for ungdom og voksne.

Medvirkende

Tekst og ide, utøvere/skuespillere: Monica Ifejilika, Asta Busingye Lydersen, Numa Edema
Norderhaug
Regi: Mari Kjeldstadli
Dramaturg: Mari Kjeldstadli og Oda Radoor
Musiker: Sidiki Camara
Regiassistent: Rania Broud
Scenograf og Lysdesigner: Agnethe Tellefsen
Videodesigner: Tone Myskja
Koreografi barokkdans: Elizabeth Svarstad
Produksjonsleder: Rebecca Røsand
Design plakatbilde: Laverne Wyatt

Forestillingen er produsert av Queendom og SPKRBOX i samarbeid med Nationaltheatret.

Forestillingene starter presis. Dørene til Studioscenen åpner ca 20 minutter før forestillingen starter. Visningen vil være på studioscenen.