Familiedag på Drammens Museum

Velkommen til familiedag på Drammens Museum i forbindelse med Det utvidede Europa og Kunst Rett Vest.

Kl. 11 – 15 Barneverksted i Museumsbygningen

Har du lyst å være med å lage en slange av plast som bukter seg ut av vannet? Tema for årets kunst rett vest er «Internasjonal» og en av de utfordringene verden står overfor i dag er plast i havet. Dette er noe vi alle må gjøre noe med! Ta med plastsøppel og kom!

Kl. 13 – 13.30  i Lychepaviljongen

Musiker Ruslan Radchenko og dansegruppen «Kalinka» skal presentere et eget sang- og danseshow i Lychepaviljongen. Ruslan Radchenko og dansegruppa «Kalinka» har opptrådt sammen på flere konserter og arrangementer. På denne familiedagen får publikum en smakebit av sang, musikk og dans fra tidligere Sovjet Union.

Svetlana Grønvold er født i Velikij Novgorod i Russland og oppvokst i St. Petersburg distriktet. Hun har utdannelse både som regissør og danselærer. Hun har jobbet i kulturfeltet, både med voksne og barn.

Ruslan Radtchenko opprinnelig fra Kiev i Ukraina, flyttet til Sverige 1991 og videre til Norge i 2004. Han spiller og synger viser og folke sanger til akompanemang av gitar, nye som gamle, alene og med band på flere forskjellige språk som ukrainsk, russisk, svensk, engelsk, italiensk og norsk.

Kl. 14 – 14.15 på Hallingtunet

Minikonsert med musiker Ruslan Radschenko

Kl. 11 – 15

Polsk mat på Hallingtunet. 

Gratis inngang

Familiedagen er et samarbeid mellom Drammens Museum, Interkultur/Drammen Kommune og Kunst rett vest. 

 

2018-14-10T09:00Z