El Gran Combo de Puerto Rico

Fra Madison Square Garden til Union Scene!

El Gran Combo de Puerto Rico, er et legendarisk salsaband fra Puerto Rico som i år feirer 55-årsjubileum som gruppe!

Etter over 60 albumutgivelser er det ingen tvil om at El Gran Combo ikke bare er et av de mest suksessfulle bandene fra Puerto Rico, de regnes også som ett av de beste og mest populære salsabandene i verden. På grunn av sitt viktige bidrag til sjangeren, og høye kvalitet gjennom flere tiår  er det ikke uten grunn at de på folkemunne har fått ærestittelen «Salsauniversitetet». 

Bandet ble grunnlagt i 1962 av Rafael Ithier. I dag er Ithier snart 90 år, men er fortsatt bandets leder og dirigent. Blant deres best kjente sanger finner man «Falsaria», «Un Verano en Nueva York», «Eliminando feos», «Brujerias», «La Muerte», «Azuquita pa`l cafe», «No hay cama pa tanta gente», «Me Libere», og mange flere! Bandet har hatt stor suksess på egenhånd, men har også vært backingband for mange storheter gjennom tidende. 

I 2012, ga de ut sitt jubileumsalbum «El Combo 50 Aniversario Vol. 1» som ble nominert til en Grammypris i USA.

Så sent som i fjor ga de ut sitt ferskeste album «Alunizando», som allerede har fått flere radiohits både i Latin-Amerika og i USA. Når feirer de albumslipp og 55års-jubileum med en turné. Etter først å ha spilt i legendariske Madison Square Garden i New York, reiser de i høst til Europa for å besøke noen utvalgte byer. 

Interkultur er veldig glad for å kunne annonsere at eneste stoppested i Skandinavia blir Union Scene i Drammen, torsdag 19. oktober 2017. 

Her er kveldens program: 
• 19:00 Dørene til hovedscenen åpnes 
• 19:00-20:00 Salsa Clasicos med Dj. Blanco & Dj. Le-Micho på 
Centralen
• 20:15 Oppvarming med Jazzy 
• 20:30 Show Time med EL GRAN COMBO DE PUERTO RICO
• 22:30 After Party på Centralen med Dj. Blanco/Dj. Le-Micho på 
Centralen

18 år. 

 

2017-19-10T17:00Z