Drammen Pride

Pride arrangeres for første gang i Drammen i år, og Interkultur er stolt samarbeidspartner!

Lørdag 17. august går paraden gjennom Drammens gater kl 14.00. Etterpå lager vi Drammen Pride – for barna og familier under regnbuenUnion Scene. Gratis inngang!

Dørene på Union åpner klokken 15:00 etter paraden, og da kan regnbuefamiliene leie barna sine inn eller rulle sine barnevogner rett inn.

► Dronningtimen
I samarbeid med Union Scene for Barn og Interkultur, presenterer Drammen Pride Dronningtimen, med Nabi Yeon Geisha.

Geisha er en helt ekte dronning! I hvert fall en ekte drag-dronning, som har drevet profesjonelt som dragartist siden 2013 sammen med gruppen Princessilicious.

Hun, sammen med Elektra Puzzz, står bak det kunsteriske utviklingsprosjektet OPEN DRAG STAGE, er utdannet lektor med hovedfag i drama og teater, og høsten 2017 begynte hun på en ny reise rettet mot barn og unge. Nemlig Dronningtimen.

En dronningtime er en fortellerstund der Geisha forteller eventyr med en skeiv tvist. Her reiser Geisha land og strand for å fortelle for dem som vil høre på, og 17. august er hun på Drammen Pride for å forteller sin historie «Stjerneild». Denne fortellingen tar for seg både monstre, magi, prinsesser og fantasi, og handler om gutten Tio som skulle ønske han var en modig Ridderjuvel akkurat som sin store helt, prinsesse Tamara.

Fortellerstunden passer for barn med språk og opp til 10/11 år, og varer i cirka 25 minutter. I etterkant er det mulig å prate og ta bilde sammen med Nabi Yeon Geisha.

► Ansiktsmaling og ballongkunst
I tillegg blir det både ansiktsmaling og ballongkunst for store og små med med Retten og Sletten. I bakgården på Union Scene blir det regnbuepiknik og noe å bite i.

Velkommen til en trygg og inkluderende atmosfære på Union Scene, i byens flotteste bakgård og i Centralen, fra ca 15:00 fram til 17:30.

Vi ønsker alle typer familier velkommen, skeive som streite, så lenge mangfold er en kjerneverdi, og så du tar et aktivt standpunkt mot diskriminering, rasisme, homofobi, transfobi og bifobi.

► Drammen Pride – for barna og familier under regnbuen
► Dato: Lørdag 17. august 2019.
► Tid: 15:00 – 17:30.
► Sted: Union Scene.
► Adresse: Grønland 60, 3045 Drammen
► Inngang: Gratis

Få med deg Drammen Pride Parade 2019 og se flere arrangement på www.drammenpride.no