Frida Maria

Drammen Pride Night

I samarbeid med Drammen Pride er vil stolte av å kunne presentere Frida Marida – en libanesisk drag-superhelt.

Frida Marida er Hani Assafs drag-personlighet og med Frida Marida på scenen under Pride Night på Union Scene i Drammen får vi en konsert og et show fylt av musikk og dans, kombinert med audiovisuelle effekter – framført av en kunstner av en artist med et unikt multikulturelt uttrykk. Frida Marida har stått på hovedscenen under Oslo Pride, i Bergen under Regnbuedagene og under flere store arrangement, som under Skeiv Verdens 15-årsjubileum i 2019.

Frida Maridas mål er å underholde og ved å bruke musikk, ord og dans visker Frida ut grenser mellom fortid, nåtid og fremtid.

Som en maler på et lerret er hver detalj bevisst – og en del av Fridas prosess. Frida er en kunstform, en måte å håndtere personlige og sosiale spørsmål på en kunstnerisk måte. Og Fridas kunst er i kontinuerlig utvikling. Frida er opprørsk, hun omfavner røttene sine og dette gjenspeiles også i hennes musikalske frihet.

Frida er en overlever, en føniks gjenfødt etter et dramatisk liv. Hun forblir lojal og ber aldri om unnskyldning for hvem hun er eller for å vise sin frihet til å uttrykke sin sannhet.

Følg gjerne Frida Marida på facebook og instragram.

Les mer om artistene for kvelden og showene på drammenpride.no.

Bli med og opplev en herlig skeiv kulturkveld på Union Scene!

Dørene åpner kl. 18.30. 18-årsgrense

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/621470341756013