Gi opplevelser i julegave

Samlebilde med flere artister

Året er snart over og det er kun noen få dager igjen til jul. Vi vet hvor hektisk det er å få kjøpt gaver fra butikk og nett – derfor for å markere det nye året har vi noen tips til julegaver i siste liten! Sjekk ut våre arrangement for det kommende året:

28. januar: Amira Medunjanin & Bojan Zulfikarpašic

Amira Medunjanin – beskrevet som «den bosniske Billie Holiday» – er verdens fremste Sevdalinka-sanger, og gir nytt liv til gamle sangskatter. Denne kvelden møter du henne sammen med den meritterte serbiske jazzpianisten Bojan Zulfikarpašic.

Les Mer

Kjøp billett

11. februar: FARVANN

FARVANN er en rå og rørende selvbiografisk forestilling hvor vi følger tre individer, Asta, Monica og Numa. Forestillingen utforsker disse tre sine liv og hvilke hendelser som formet livene deres. 

Les Mer

Kjøp billett

5. mars: El Muro Tango & Omar Mollo

Siden 2016 har det kritikerroste norsk-argentinske tangobandet El Muro Tango begeistret dansere og musikkelskere i hele Europa og Argentina. De slår seg sammen med den legendariske tangosangeren Omar Mollo og de forrykende danserne Cyrena & Steinar for å gi deg en uforglemmelig kveld. 

Les Mer

Kjøp billett

12. Mai: Oumou Sangaré

Dronningen av afrikansk musikk kommer til Union Scene! I 2021 åpnet hun Oslo World og overgikk alles forventninger. I 2022 kom hun ut med albumet Timbuktu og dette blir første gangen hun fremfører sanger fra albumet i Norge. Få med deg det maliske feministikonet Oumou Sangaré live i 2023!

Les Mer

Kjøp billett

God jul og godt nyttår!