Interkultur online!

Selv om vi ikke sitter på kontoret, er Interkultur fortsatt i full drift fra hjemmekontor. Ta gjerne kontakt med oss for en prat om kommende arrangementer, prosjekter eller for rådgivning.

Kompetansesenteret er som vanlig tilgjengelig via e-post og telefon, men i tillegg kan vi også stiller vi gjerne opp på videomøter og kan gjennomføre både kurs og foredrag i form av et webinar. Alle våre kurs blir (som vanlig) skreddersydd deres behov.

Temaer vi ofte snakker om er:

Flerkulturelt mangfold i kulturlivet: hvordan få bedre representativitet foran, på og bak scenen? Vi tar utgangspunkt i praktiske eksempler fra ulike kulturarrangører, studier som er gjennomført, samt vår egen håndbok.

Publikumsutvikling: Hvordan tenke nytt rundt programmering, markedføring og gjennomføring for å tiltrekke dere nye publikumsgrupper?

Interkulturs metodikk: Interkultur har gjennom de siste 15 årene utviklet sin egen metodikk: de tre R’ene, som styrer hvordan vi arbeider. Vår erfaring har vist at det er gjennom en bevisst satsning på disse tre fokusområdene at vi lykkes best. Hvordan kan dette overføres til deres virksomhet?

Workshop: Vi gir dere en gjennomgang av verktøy som er gode utgangspunkt for videre utvikling av programmering, og markedføring. Dette er «hands on» øvelser der alle deltar aktivt, og er et godt utgangspunkt for samarbeid og nytenking på tvers av organisasjoner.

Ta kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan lage et opplegg som passer deres behov best!

Business photo created by freepik – www.freepik.com