Velkommen til fagseminaret Globus Interaktiv

Fredag 21. september er det nok en gang klart for årets faglige høydepunkt for flerkulturell kulturformidling: inspirasjonsseminaret Globus INTERaktiv!

I år er fokus for seminaret hvordan man oppnår en bedre publikumsmiks:
– Hva trekker ulike publikumsgrupper og hvordan få til en bedre miks på og foran scenen?
– Hvordan selge billetter til et flerkulturelt publikum?
– Hvordan måle effekten utover publikumstall?

Det blir keynotes, paneldiskusjoner, praktiske workshops, show-caser og mulighet til å møte masse bra folk. Program slippes fortløpende – følg med på interkultur.no eller facebook. I tillegg til programmet den 21. september, får du praktisk innblikk og muligheten til å delta under Globusfestivalen som finner sted lørdag 22. september. Globus er en feiring av det internasjonale Drammen med fokus på mat og kultur fra alle verdenshjørner. Les mer om Globus her Interkultur KOMPETANSE, Østafjelske kompetansesenter for musikk og Drammen Scener inviterer til en dag med faglig dypdykk, nyttig inspirasjon og en praktisk verktøykasse for videre arbeid. Globus INTERaktiv er et årlig fagseminar for kulturinstitusjoner som ønsker å jobbe mer målrettet med et flerkulturelt publikum og kulturtilbud, og arrangeres i forbindelse med den internasjonale mat og kultur-festivalen Globus i Drammen.

Sett av datoen og registrer deg her
(påmeldingsfrist er fredag 1. september. Det er et begrenset antall plasser)

Tidspunkt: 21. september 10:00 – 17:00
Sted: Union Scene, Drammen
Pris: 350 NOK / deltager (inkluderer lunsj fredag og lørdag)

Ved behov for hotell, har vi rabattavtale med Comfort Hotell Union Brygge, like ved Union Scene.
Rom bookes via telefon 32217000 eller mail co.unionbrygge@choice.no. Pris: kr 769/869 for enkeltrom/dobbeltrom. Oppgi rabattkode: Globus

Fagseminaret Globus Interaktiv arrangeres av Interkultur Kompetanse, Drammen Scener og Østafjelske Kompetansesenter for Musikk.