Våre arenaer

Union Scene:

Grønland 60, www.unionscene.no

Union Scene er et kulturhus for det lokale og regionale kulturlivet og aktørene på Union Scene, med virksomhet innen blant annet musikk, kunst og teater. Huset rommer blant annet en hovedscene (1350 stk stående), klubbscene, blackbox, multisaler og en kafé.

Drammensbiblioteket:

Grønland 58b, www.dbib.no

Drammensbiblioteket ligger i Papirbredden kunnskapspark i bydelen Grønland. Biblioteket går over 3 etasjer, med en egen scene for arrangementer i 2 etasje.

Siloen:

Grønland 58b

Den runde mursteinsbygningen ved siden av Drammensbiblioteket utgjør en særegen arena som benyttes til både kunstutstillinger, konserter og andre kulturarrangementer.

Neon aktivitetshus:

Laurits Grønlandsvei 26, www.drammen.kommune.no/neon

Ungdomsklubben på Fjell er både et oppholdssted og en mulighetenes arena hvor ungdom kan få inspirasjon, veiledning og gjennomføringskraft til å realisere det de drømmer om.

Ungdomshuset G60:

Grønland 60, www.facebook.com/ungdomshusetG60

G60 er ungdommens kulturhus i Drammen! Her kan ungdom øve med bandet, møte venner, spille ps3, lage film og fotografere, danse eller gå på konsert på G60’s egen scene.

Bydelshuset på Fjell:

Laurits Grønlands vei 33, www.drammen.kommune.no/Fjell-narmiljokontor

Bydelshuset huser en stor sal for ulike arrangementer i tillegg til Fjell bibliotek, Danvik- og Fjell frivilligsentral, helsestasjon og mye mer.

Bragernes torg:

Googlekart

Bragernes torg er stortorget i Drammen by, og Norges største. Torget ivaretar en rekke bymessige funksjoner, og er møteplass, handelstorg og festplass med fast scene i den nordlige enden mot Bragernes Kirke.

Drammens Teater:

Øvre Storgate 12, www.drammensteater.no

Teateret er tegnet etter samme modell som pariserteatrene Porte St. Martin og Châtelet og åpnet i 1870. I 1993 ble teateret totalødelagt i brann, men rekonstruert og gjenoppbygd i 1997 med oppgradert, moderne funksjonalitet. Hovedscenen har 420 stoler mens studioscenen har 209.

Kulturskolen/Blackbox:

Grønland 60, www.drammen.kommune.no/kulturskolen

Kulturskolen holder til på Union Scene, og leier ut en egen Blackbox for arrangementer, i tillegg til Kultursalen som ligger i byggets andre etasje med vakker utsikt over elva.